top of page
Search

Det ENDA du känner till är din egen upplevelse, för allting som du upplever, upplever du INOM dig.

Allting som du du någonsin upplevt, (ALLTING!) har du upplevt genom din “lins”; ditt medvetande. Den här linsen har format, och fortsätter att forma, din upplevelse.


Där din sammantagna upplevelse kallas ditt liv...Vad skulle därför kunna vara viktigare än att förstå den här linsen, för att kunna ändra uppfattningarna som stjälper snarare än hjälper dig?Det finns inget "rätt" eller "fel" sätt att uppleva saker på.


Så som vi i nuläget uppfattar och ser på saker är helt naturliga med tanke på vad vi hittills varit med om. Det sker automatiskt och innan vi blev medvetna om mönstren och kan ifrågasätta om de är sanna eller inte, har vi ingen möjlighet att se saker på något annat sätt.Det finns däremot saker vi kan göra för att inte bli utelämnade åt vår lins för att få syn på nya perspektiv som tar oss framåt dit vi vill gå!


Testet Energy Leadership Index Assessment (ELI) är specifikt utformat för att ge dig en bild av din lins och hur denna formar din bild av dig själv, andra och världen i stort.Testet visar dig hur din lins får dig att tänka, känna och dyka upp inom alla områden i livet, vad det beror på och därmed hur du kan komma framåt och skapa förändring!


Testet visar även hur din lins påverkar din generella energinivå och hur den ser ut under normala omständigheter samt hur den påverkas och förändras under stress.Forbes har utsett testet till nr 3 av 11 tester som varje ledare borde ta.


I och med att det inte är ett personlighetstest utan visar mindset och medvetandenivå, är det därför ett utmärkt test för individer och företag som vill ta självledarskapet till nästa nivå!Om du kommenterar eller DM:ar mig ordet “ELI” denna vecka (senast 20/1) ger jag dig 20% rabatt på testet!//Sara

6 views0 comments
bottom of page